perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kevät ja alkukesä on hurahtanut hyvin tiiviisti harrastusten parissa.. mutta mikäs sen mukavampaa! :)

Rommi tosin on lähinnä kulkenut mukana ja nauttinut pienen perron elämää. Siinä sivussa on toki opittu tärkeitä asioita kuten sosiaalistumista, odottamista, malttia ja yhdessä tekemistä.
Ensi viikolla Rommi tulee kuitenkin jo 8kk (HUI!) eikä se ole enää edes kooltansa pieni perropallero ;) joten tavoittelellisemmat harjoittelut täytynee pikkuhiljaa aloittaa.
Rommin kanssa leikkimieliset hakutreenit on aloitettu jo silloin kun poika meille muutti ja ilmavainun käyttö onkin jo hyvällä mallilla. 
Nyt onkin sitten tarkoitus ruveta panostamaan tottelevaisuuteen ja mejää myös opiskellaan. 

Vilkun kannssa taas olen tullut siihen tilanteeseen että kohta pitää päättää mitä tavoitteelisemmin harrastamme. Aika kun ei millään riitä kuin kaikkien lajien pintapuoliseen riipaisuun. Mutta mitenkäs valitset!! Tuo jätkä kun on osoittautunut aivan loistavaksi harrastuskoiraksi lajissa kuin lajissa niin eipä sitä malttais mitään pois jättää.. :/ Tai no tuskin pois jätetään mitään, tauolle korkeintaan.

Suunta rupeaakin pikkuhiljaa ohjaajallekin selkenemään. 
Mejä on laji jossa kisailemme tänä kesänäkin vielä jonkin verran. Haaveena siitä on se JVA. :)
Pelastuskoira harrastukset alkaa olemaan siinä mallissa että ensi kesälle varmaan suuntaan siinäkin kisakentille. PEJÄ päälajina ja PEHA sitten siihen rinnalle. Ja ehkä myös PERA.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti