sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Kukkuluuruu

Aika kuuluu kuin siivillä mutta vaikka täällä blogissa on ollu pari kuukautta hiljaista niin meillä ei kyllä ole ollut. :)

Poikien kanssa on touhattu kaiken laista. Tammikuussa tosin sairastelimme kennelyskän mikä on nyt riehunut tällä alueella voimakkaasti. Juurikaan kukaan harrastuskavereista ei ole siltä säästynyt. 

Tokotreenit jatkuu jälleen entistä suuremmissa määrin sillä ilmotin Vilkun ja Rommin oman seuramme VOI-EVL kurssille. Oikein mukavaa vaihtelua perus ryhmätreeneille. Vilkun kanssa haen kurssilta taas vahvistusta tuleviin kesän peko-kokeisiin ja miksei, JOS tuon ylivireisen kaverin saa jotenkin kuosiiin, niin voishan sitä VOI luokkaakin sen kanssa kokeilla.
Rommin kanssa tosiaan sitten treenaillaan ihan ajatuksissa kisata ylemmissäkin luokissa.. sitten joskus ;)

Tokon lisäksi olemme olleet hakuilemassa, rakennusetsinnässsä ja mm. kokeilleet retkiluistelua vetovaljaissa. :) On hienoa että on kaksi toimivaa koiraa joiden kanssa voi harrastaa kaiken laista!

Vilkulla iski taas aktiivivaiheen päälle kynsien kanssa eli kynsikuoria alkoi irtoamaan. Nyt onkin sitten kortisonikuuri päällä ja näyttää että se alkaa tehoamaan. Toivottavasti mennään sitten taas pitempään niin että kynnet on kunnossa. :)

Rommin kanssa olen menossa Jyväskylän KV näyttelyyn viikon päästä. Muitakin näytelmiä pitäisi tähän kevääseen katsella. Vilkku sen sijaan sai jo kevyemmän version turkkiinsa kera komean irokeesin :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti