tiistai 16. joulukuuta 2014

Uutta vuotta kohden

Vilkku
Vilkun kanssa kävimme Kokkolassa syksyn mittaan vielä rauniokokeessa. Ihan vieraat rauniot mutta koira toimi siellä kuten osasin odottaa; ei ongelmia. Hienosti löytyi maalimiehet ja tuloksena siis PERA-A Hyväksytty!
Kynsien kanssa syksy on mennyt hyvin. Ei yhtään irronnutta kuorta! Ainoastaan yhdestä kynnestä lohkesi pieni pala mutta ei sitten muuta. Kahtena edellisenä vuotena syksy on ollut se aika kun kynsikuoria on alkanut irtoilemaan. Täytyy siis olla tyytyväinen että ainakin toistaiseksi ollaan tämä loppuvuosi menty ilman ongelmia siltä osin. :)
Vilkun kanssa olemme harjoitelleen erilaisia pelastuspuolen tehtäviä ja olemme olleet yhdessä etsinnässä jo tosi hommissakin. On se vaan aikamoinen kultakimpale perropojaksi <3

Rommi
Rommista on tullut mies.. :p Se ei enää ole mikään pentu vaan ottanut taloudessammekin johtajan roolin. Hyvin huomaamattomasti valta on vaihtunut. Mitään suuria yhteydenottoja ei siis ole ollut vaan Vilkku (kuten arvasinkin) on antanut helposti periksi. 
Rommin kanssa olemme jatkaneet tokoilua ja agilityä ja kasvateltu vähän itseluottamusta. Onneksi ikä tekee tehtäväänsä ja toimintamallit ahdistaviin tilanteisiin on löytynyt. :)
Rommi on edelleen maailman suurimmalla sydämmellä varustettu perropoika joka rakastaa perhettään ja tuttujaan ylikaiken. Häntä ei ole hetkeäkään rauhassa vaan tasainen rummutus kuuluu milloin mistäkin. :)
 

Itse olin syksyllä palveluskoiraliiton pelastuskoiraryhmänjohtaja koulutuksessa. Ensimmäinen osa on suoritettu ja toista osaa kaavaillaan ensi syksyksi. Sitten valmistuisin virallisesti rj:ksi. 
VaPePa toiminta on muutenkin ottanut entistä suudempaa jalansijaa harrastuksissa ja alkuvuodesta sainkin kutsun VaPePa-johtaja -koulutukseen! Odotan innolla koulutusta ja sen mukanaan tuomia haasteita. :)

Ensi vuoden alkuun on myös kaavailussa jotain muutakin uutta joka vahvistaa pelastuskoiratoimintaani.. Odottavan aika tuntuu vain pitkältä.. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti