sunnuntai 30. syyskuuta 2012

PM-tokot

Tänään taas kisailimme Vilkun kanssa tokossa Etelä-Pohjanmaan kennelpiirin piirinmestaruuskokeissa. Kokeet oli järjestetty yhteistyössä kennelpiirin ja tokoseuramme IKKJ:n kanssa. Joten myös kökkimässä tokikin olin koepaikalla aamusta alkaen.

Mutta sitten se itse Vilkun koe. Voisi sanoa että se noudatti hyvin edellisten kisojen kulkua. Lähes pisteilleen.. Joten tulosksena 143,5 pistettä ja AVO2. Sijoituksena luokassamme 2/5. Tuomarina oli Mauri Pehkonen.

Pisteet
Paikallaolo: 10
Seuraaminen: 8,5 (painoi)
Liikkeestä maahanmeno:10
Luoksetulo: 5 (läpijuoksu, vauhti oli taas ihan hurja..)
Liikkeestä seisominen: 0 (siirty enemmän kuin oman mittansa)
Nouto: 7 (perusasento vino ja hieman pureskeli)
Kaket: 7 (haukahti.. ja siirtyi hieman sivuttain)
Hyppy: 10
Kokonaisvaikutus: 8,5

Nyt alkaa tehokuuri jäävien seisomiseen ja luoksetulon stoppiin. Mietin että ottaisin niihin klikkerin käyttöön ja opetan liikkeet takaperin ketjuttamalla uudestaan.

Mutta vaikka nää muut kuin ykköstulokset alkaa jo jurppimaan, niin loppupeleissä olen tyytyväinen Vilkun suoritukseen. Sen vire ja asenne tekemiseen on nimittäin nykyään ihan loistava <3

Kiitos alla olevista kuvista Jonna Löytynoja!

Seuruuta. :)

Noudossa on vauhtia. 

Paluuhyppy. Ihanat korvat :D


Olimme myös IKKJ:n toisessa joukkueessa mukana kisaamassa piirinmestaruudesta ja niinhän siinä kävi että meidän joukkue voitti n. 30 pisteen erolla toiseksi tulleen joukkueen saavuttaen Etelä-Pohjanmaan Kennelpiirin Tokon Joukkuemestaruuden 2012!!! :D

Kiitos joukkuekaverit Maria & Roihu, Heidi & Jiri sekä Jonna & Minttu! ;D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti