keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Erkkari näyttelyssä

Spanieliliiton erikoisnäyttely, Hyvinkää 13.10.2012

Rommin kanssa osallistuin erkkariin joka oli samalla Rommin ensimmäinen virallinen näytelmä kilpailuluokissa. Eli junnu uroksissa pyörähdimme kolmen muun kanssakilpailijan joukossa. 
Tuloksena Rommille EH ja JUK3. :)
Olihan se vielä sellaista epävarmaa pyörimistä meiltä molemmilta.. ei mitään mun lempihommaa tuo handlerin työ. En vain osaa esittää kovin hyvin koiria kehässä.
Mutta kokonaisuudessaan päivä meni hyvin! Hienosti ja reippaasti Rommi päivänsä sujakoi siellä ihmismassojen ja koirapaljouden keskellä. Tuntuu että mitä enemmän väkeä ympärillä sen renommin Rommi tilanteen ottaa.

Tuomarina Diana Leigh, Espanja. Arvostelu: " A bit nervous in temperament. Correct head. Good scissor bite. Rather straight in shoulder and rather long in "?". Good coat."

Tuota ensimmäistä kommenttia ihmettelin. Mielestäni junnuilla se on enemmänkin kokemuksen puutteesta kuin hermostuneesta luonteesta johtuvaa, jos on tilanteesta hieman hämillään.. ;)
Kuitenkin koiran käyttäytymisen arviointiin tuli ruksi kohtaan rodunomainen lähestyttäessä, eikä muita rukseja :)


Mukava oli nähdä paaaljon tuttuja kehässä ja kehän laidalla ja vaihtaa hieman kuulumisia! Ensi vuonna sitten toisissa merkeissä kun erkkari onkin Vesikoirat ry:n järjestämänä jo huhtikuun lopulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti