sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Vilkku, taitava kiipeilijä :)

Vilkun kanssa on pennusta kulettu mm. näkötorneissa harjoittelemassa kiipeilyä. Ja näppärähän tuosta on sen suhteen tullutkin. 
Kesällä tupaa maalaillessa kutsuin sitten Vilkkua piruuttani syliin kun alumiinitikkaiden päässä kiikuin. Ja niinhän se sinne kämpikin :D

Tuo koira luottaa muhun niin satasella. Tarkon saa miettiä mitä sitä pyytää tekemään kun sehän sitten tekee! On se ihana <3
Rommi ei vielä ole oppinut hahmottamaan jalkojansa yhtä hyvin mutta treenaillaan senkin kanssa aina tilaisuuden tullen :)

Pyysin tänään tytärtämme Sannaa kameramieheksi että saadaan ikuistettua Vilkun kiipeilytouhuja. Joten ollos hyvä, tässä teille blogini lukijat viihdettä :)


6 kommenttia:

  1. Mainio! Ei ihan joka koira tuohon samaan pysty!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vilkku on kyllä aika epeli. :D Siinä on varmaan jotain kissojenkin sukua.. ;D

      Poista
  2. Hienosti Vilkku kiipeää.Pitää kokeilla tuota ensi kesänä Clintanin kanssa.Näkötorneihin on mukava kiivetä ylöspäin, mutta alastulo on hankalampaa jos nousu on kovin pysty.Vähän samanlaista kuin tikkaiden kiipeäminen.Tuollaiset alumiinitikkaat on varmaan aika liukkaat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, alastulo on usein hankalampaa, mutta onneksi ovat kompaktin kokoisia koiria että jaksaa helposti kantaakkin alas.
      Nimimerkillä: Kerran edellisen rotikkansa näkötornista alas kantanut.. ;)

      Poista
  3. Komee suoritus! Onko Vilkku koskaan pudonnut vai tajusiko harjoitteluvaiheessakin keskittyä noin hienosti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harjoiteltu on varsinaisesti käymällä näkötorneissa. Taisin aluksi auttaa Vilkkua tekniikan oppimiseen "tassusta pitäen". :)
      Edelleen jos käydään näkötorneissa niin menen koiran perässä jotta voin auttaa jos apua tarvii. Mutta aika näppärä tuo on. Eikä noita näkötornejakaan oo käyty kuin muutaman kerran kokeilemassa.

      Noita alumiinitikkaita ei olla kokeiltu kun kerran ennemmin kun Vilkku kämpi kesällä mun perään kun taloa maalasin tikkaiden yläpäässä heiluen.

      Mutta kun se tykkää kiivetä.. meidän käyttöullakollekin tulee perässä sellaisia kattoluukusta avattavia rappusia pitkin.. :D

      Niin. Joskus sillä on takatassut livennyt mutta sitten vetää itsensä etutassuilla takas rappusille, vähän niinkuin punnertais.

      Poista