perjantai 9. elokuuta 2013

Santran kasvattipäivillä

Heinäkuun viimeisellä viikolla suuntasimme matkamme kohti Lappeenrantaa ja siellä kennel Santran kasvattipäiviä. Ilmat suosivat meitä koko viikonlopun ja seura oli mahtavaa!! :) 
Kaikki muut Santran tanssipentueen ipanat olivat mukana Routaa lukuunottamatta, joka lomaili perheensä kanssa sillä hetkellä lapissa.

Johanna oli järjestänyt meille taas varsin mukavaa ohjelmaa: VEPE:ä ja flyballia.

VEPE:ä treenattiin eteläisellä Saimaalla upealla hiekkarannalla Ovaskan Päivin opastuksella. Koirat pääsivät ensin kokeilemaan kumiveneeseen menoa, siinä matkustamista ja veneestä pois hyppäämistä. Sen jälkeen kaikki koirat pääsivät testaamaan kumiveneen vetämistä rannalle ja lopuksi vielä vetivät "hukkuvia" ihmisiä vedestä rantaan.
Reippaita kakaroita oli kaikki! Ja vaikka kaikki taisivat olla ensimmäistä kertaa elämässään VEPE treeneissä niin meno vaikutti siltä kuin sitä olisi ennenkin harrastettu.

Vilkku ja Rommi vepe treeneissä. Hyppykuvat: M.Tapio

Flyballia kokeilimme myös oikeilla laitteilla. Sekin oli uusi laji kaikille. Ensin siis pääosin sheippaamalla opetettiin flyball telineen idea koirille ja lopuksi otimme hyppyjä erikseen ja osittain jo telineenkin kanssa yhdessä. Hauskaa oli koirilla tätäkin pähkäillessään :)

Mukava oli todeta taas miten reippaita karvatteja sisaruskatras on. Kaikilla on taipumus "lievään" pusutteluun ihmisiä kohtaan ja työintoa löytyy jokaisesta kuin pienestä kylästä. Sama mitä tehdään kunhan tehdään!


Foxi
Heta
Panda
Rommi ja Heta
Nova - mamma
Nova - mamma



Panda, Rommi, Foxi, Heta ja Nova

Lisää kuvia ja juttua aiheesta Santran sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti