keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Kokeenomaiset tokotreenit

Ahkera tokoilumme jatkui maanantaina kokeenomaisilla treeneillä. Koirakoita oli tällä kertaa mukana hurjat 33 kappaletta (!!) ja ALO luokka tehtiinkin kahdessa kehässä yhtä aikaa. Häiriötä oli siis mukavasti näille kokemattomimmille koirakoille.

Vilkun kanssa tehtiin kokeenomaisesti AVO luokka kokonaisuudessaan. 
- Paikallaanmakuun oli kuulemma oikein rauhallinen.
- Seuruu oikein kiva kun kävelin nyt hieman lyhyemmillä askeleilla. :)
- Jäävät ok. Molemmissa pysy! (eli ongelman syy mitä taannoin täällä manasin on ratkaistu)
- Luoksetulon stoppi ei ollut riittävän terävä. Valui.
- Nouto ok siihe nähän että olen paraikaa siirtämässä luovutusta sivulta eteen. Se vähän vielä hämmentää Vilkkua.
- Mutta sitten kaket... Vilkun vire nousi agilitykierroksille ja se näkykin sitten kaukoissa.. haukkui, liikkui, ei pysyny.. Huoh! Tähän pitää palkkausta muuttaa jatkossa ja olenkin jo siihen suunnitellut käyttäväni rasiapalkkaa joko edessä tai takana. Pitää vähän testata.
- Hypyssä ollaan pitkään tehty nyt hyppynoutoa ja Vilkku selvästi jäikin odottamaan nyt sitä noutokapulan heittoa.. No parilla toistolla taas tuo AVO:nkin hyppy varmasti muistuu mieleen.

Lisäksi videolta näkyy nyt hyvin se että kun olemme viimeaikoina tehneet ruutua ja tunnaria ja olen Vilkkua palkannut mm. ruudun bongailusta, niin Vilkku onkin yleistänyt tuon bongailun jokaisen liikkeen alkuun kuuluvaksi. Ehkä rupean ottamaan eri käskyä perusasentoon liikkeissä joissa haluan koiran skannaillevan ympärilleen.

Tässä Vilkun yksilöliikkeet vielä videoituna.



Rommi suoritti sitten ALO:n liikkeitä
- Luoksepäästävyys hyvä. Istui paikallaan.
- Paikkis: nousi heti mun perään ja vielä kertaalleen kun olin palauttanut takaisin makuulle. Jotenkin arvasin sen jo kehään mentäessä sillä tulimme kutakuinkin suoraan autosta kehään. Rommi on sen verran hektinen kaveri että sille tuntuu olevan erityisen tärkeää valmistelut ja rauhoittumiset ennen paikallaan makuuta. Mutta opimmehan taas tästäkin.
- Jäävien pysähdykset pitää saada terävemmiksi. Pysyy kyllä sitten hyvin kun pysähtyy.
- Luoksetulossa eteentulo hieman vino. Ei vielä osaa kunnolla hahmottaa vauhtiaan. Mutta toistojen myötä se varmistuu.
- Hyppy: varmuutta lisää hyppyyn. Pysähtyi hyvin seis käskystä mutta liikkui kun lähin liikkumaan. Lisää vaan treeniä niin kyllä se siitä.

Yksilöliikkeistä emme tehneet seuruuta sillä se on nyt kesken. Lisäksi palkkaamiseen pitää keskittyä nyt jatkossa ja ruveta ajamaan paremmin sisään sosiaalista palkkausta.Ei nimittäin palkkautunut liikkeiden välillä riittävästä vaan jouduin houkuttelemaan seuraavan liikkeen alkuun namilla.

Tässä Rommin yksilöliikkeet vireolla. :)


Yksi lisähuomio noihin videoihin; ohjaajakin alkaa näyttämään jo enemmän toko-ohjaajalta eikä miltään leikkikenttä-ohjaajalta. ;D

2 kommenttia:

  1. Videoon tulee lukemaan, että tämä on yksityinen video.

    Onpa hienoa, että Vilkkukin pääse jo treenailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katoppas. Kiitti kun huomautit! Nyt pitäisi näkyä :)

      Poista