perjantai 1. maaliskuuta 2013

Tunteiden vuoristorataa

Sitä tässä tosiaan nyt mennään. Vilkun kanssa nimittäin.

Vilkku palkittiin juuri Etelä-Pohjanmaan Espanjankoirat ry:n vuosikokouksessa MEJÄ-mestari kiertopalkinnolla sekä AVO- että VOI-luokassa. Lisäksi Vilkku sai vuodeksi itselleen Suksee-maljan eli vuoden TOKO koiran kiertopalkinnon.


Samalla itsellä on pala kurkussa että ellei päästäkkään harrastuksia ja kisailuja jatkamaan... enään koskaan. :( 
No tuohon ei kukaan osaa tällä hetkellä vastata. Aika tulee näyttämään miten Vilkun kynnet paranee. Ja jos/kun paranee, niin pysyykö ne kauan kunnossa.

Edelleen siis lääkekuurit jatkuu. Tulehdukset on toki antibiootin ja kortisonin vaikutuksesta häipynyt mutta kynnet ei tokikaan ole vielä kunnossa. Muutama kynsi tulee varmasti vielä tässä rytäkässä lähtemään, siltä ne ainakin vaikuttaa.



Onneksi on tuo toinen hupulainen eli Rommi, jonka kanssa saa täysillä panostaa harrastamiseen. 
Tokossa edistytään tasasen varmaan tahtiin.
Vielä on vähän hiomista ALO:n liikkeissä mutta ei ollenkaan niin paljon etteikö kisaamaan päästäisi toukokuussa kuten olen vähän kaavaillut. Viimeisimmissä koetreeneissä huomasin että se maltti liikkeiden välillä on asia mihin nyt ruvetaan Rommin kanssa panostamaan.
Noutoon aloin myös pitoa opettamaan nyt klikkerillä. Se tuntuukin olevan Rommille toimivin ja nopein tapa opettaa uusia asioita.

Meillä on kyllä niin maailman paras ja toimivin tokoporukka! Ihania ihmisiä ja koiria kaikki! <3

Rommi on kasvattanuut itselleen melkoisen muhkean karvatakin... arvaatte vain kuinka mun sormet syyhyää jo päästä leikkaamaan se pois! Ja vielä kuukausi pitäisi jaksaa jotta saadaan parit näyttelyt pois alta..

Kuvat otettu hiihtolomalla jäälenkiltä Evijärvellä. Valitettavasti Vilkku ei päässyt reissuun mukaan vaan jäi kotia kaulurinsa kanssa.






 

1 kommentti:

  1. Onnea Vilkulle hienoista saavutuksista ja pokaaleista.Pidetään nyt vaan peukkuja pystyssä että Vilkku tervehtyy nopeasti kisakuntoon.Ihana kuva Vilkusta <3.

    VastaaPoista