sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Kuulumisia kuukaudelta

Oho. Missä välissä kuukausi ehti hujahtaa edellisestä kerrasta kun täällä kirjottelin.
No eipä meillä mitään ihmeellistä ole taphtunut.. vielä ;)

Rommin kanssa olemme aktivoituneet tokon saralla ja käyneet treeneissä vähintään kerran viikossa.
Pikkumies on kerrassaan niin mainio tokokaveri. <3 Treenikaveritkin ovat sanoneet että huimaa vauhtia on edistytty. No ainakin seuruu on mennyt eteenpäin. Haahuilut on jäänyt vähemmälle kun vaan ymmärsin kertoa Rommille että "ei kuule se oo sitä mitä halutaan". Niinpä. Mistäs sitä pieni koira tietää mitä siltä halutaan ellei ohjaaja sitä sille kerro..
Tokossa siis treenaillemme avoimen liikkeitä sekä samalla ruutua ja tunnaria. Ohajattua on tehty vasta pari kertaa mutta vähän kuitenkin maisteltu jo sitäkin. 

Vilkun kanssa puolestaan ahkeroimme etsintäharkkojen saralla. Kerta viikkoon on tehty erilaisia etsintätreenejä. Vilkulla on mielestäni kaikki muu hyvin kohdallaan. Nyt vaan parannetaan vielä hallintaa. Eli vähän itsepäinen kaveri tuo on etsinnöissä. Kun hajun saa niin sitten mennään.. korvat jää jonnekkin matkalle.. :p
Eli ajatuksena olis se että kun saa hajun, merkkaa sen ja kysyy multa sitten lupaa saako mennä. Tämä on varsinkin oikeissa tehtävissä usein tärkeää. 
Rommillekin olen nyt alkanut ilmaisua opettaa. Ja haukkuun nyt lopulta päädyttiin :)

Vilkku pääsi myös lainakoiraksi agilitytreenihin Riikkikselle. Ja voi sitä vauhtia ja tekemisen riemua. On se harmi että aksailu on jouduttu varsinaisesti lopettamaan toisen kynsien takia. Ja menihän siitä edellisestä kynsiepisodista jo pari kuukautta.. nyt juuri on taas yksi kynsi irti ja Vilkku ontuu. Ja näyttää siltä että ilman antibiootteja ei taaskaan selvitä ja taitaisi kipulääkkeetkin olla poikaa :(


Tässä joutuu jo kohta miettimään onko koira enemmän kipeä kuin terve.. :(

Mutta loppuun piristykseksi muutama kuva. Hauskaa joulunalus aikaa kaikille! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti