lauantai 28. joulukuuta 2013

Pikkujouluilua koiramaisissa merkeissä :)

Järjestimme tokoryhmän kesken pikkujoulut joulunalusviikon treeneissä, joihin Heidi oli keksinyt meille mukavia kisailuja :) Kiitti Heidi tästä!

Ohjelmassa oli ensin piparin pitoa fb:n innoittaman piparihaasteen mukaan. Hallilla Vilkku piti piparia nätisti mutta Rommi ei ottanut sitä suuhunsa. Olin tosin jo aiemmin kokeillut kotona pojilla onnistuneesti vastaavaa mistä todisteena kuvatkin.. ;)

Seuraavaksi meillä oli noutokisa, jossa ohjaaja ohjasi viivan takaa koiraa noutamaan olikohan 8 ohjatun kapulaa. Kapulat oli sijoitettu jonoon koirakkoon nähden. Nopein kaikki noutanut koirakko voitti. 
Meillä Rommi kävi ensin moikkaamassa ihmiset ennen kuin alkoi hoksaamaan mistä kyse. Hienosti kuitenkin loppuviimein toi kaikki, mistä olen hyvilläni, sillä Rommin kanssa ei ole tehty vastaavaa eli että noutokapula olisi valmiiksi maassa eikä koira näe kun se viedään/heitetään.
Vilkku puolestaan luuli ensin että lähetän sen eteen ja pinkaisikin kovaa kyytiä kapuloiden ohi kohti peräseinää. Kun sitten huomasi mistä kyse toi kuitenkin kaikki kapulat. :)

Sitten teimme kaukokäskyt kokeenomaisesti muuten mutta ohjaaja oli selin koiraa kohti. Yllättävän vaikeaa!! :D
Vilkku tuli tässä muistaakseni toiselle sijalle tekemällä VOI:n kaukoista neljä vaihtoa oikein ensimmäisellä käskyllä. Yllättävän hyvin siis kuulolla. Rommi kanssa olemme vasta alkutekijöissä koukoissa mutta teki Rommikin muutaman (AVO) vaihdon ihan oikein. Yhden istumisen tosin suoritti niin että siirtyi perusasentoon viereeni istumaan. :D

Lopuksi oli vielä luoksetulon nopeuskisa.
Kaikilla sama matka ja koira suoralla luoksetulolla ohjaajan luokse. Kello lähti käyntiin käskystä ja pysähtyi kun koiran takapuoli oli maassa. 
Tässä kisassa Vilkku vei voiton :D Eli kyllä perrot vaan nopeita on ;)
Rommikin pärjäsi yllättävän hyvin siihen nähden että pysähtyminen ei ollut vielä niin tarkkaa vaan meni vauhdilla hieman musta ohi ja palasi sitten eteen istumaan. 

Muoks. Vielä jälkikäteen tuli mieleen että kisailimmehan me myös noutokapulan heittokisassa. Eli matkaksi määrättiin 12 metriä ja se kuka heitti kapulansa lähimmäksi sitä voitti. Kaikki siis heitti kapulansa ja lopuksi vasta mitattiin kuka oli arvioinut heittonsa lähimmäksi. En nyt ihan surkea ollut mutta vähän pitkäksi meni meikäläisen heitto. :)
Todella virkistävää vaihtelua treeneihin. Mukava oli glögin, piparin ja suklaan ja erityisesti mitä parhaan seuran kanssa viettää nämä pikkujoulutreenit! Kiitos treenikaverit tästä kuluneesta vuodesta <3 Paljon on taas koettu yhdessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti