tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet kujeet

Agilityä

No jos nyt kuitenkin viime vuodesta sen verran vielä et su 30.12. olin Vilkun kanssa LAGU:lla agilityn epiksissä. Luokkia oli supermöllit, kisämöllit ja kisaavat. Ja tottahan kaikkiin piti Vilkun kanssa mennä. 
Riikkis oli jättänyt Daman kotiin joten tyrkkäsin Vilkun lainalle pariin kisaan. Eli Riikkis ja Vilkku menivät supermöllit ja kisamöllit ja itse menin sitten kisaavat.
Todella hyvin näytti toimivan Riikkiksen ja Vilkun yhteispeli kun ajattelee että alla oli vain edellisenä päivänä hieman kokeilua Vilkun kanssa esteillä :) Voi olla että jatkossa Riikkis löytää yhä useammin itsensä Vilkun kanssa radalta, jos se musta on kiinni.. ;)

Ensimmäinen video on Vilkun ja Riikkiksen menoa radalla. Sori kuvaaja seurasi koiraa ja menas alussa unohtaa kuvaamisen.

Sitten tämä toinen viedeo on mun ja Vilkun radasta. Pari selvää tyhmää ohjausvirhettä itseltä ja niistä napsahti 10 virhepistettä.


Tokohalli

Ja sitten siihen unelmaan mitä aikaisemmin jo kirjotuksissani vinkkasin. Eli kyllä!! Yksi iso unelma toteutuu kun seuramme IKKJ saa käyttöönsä oman treenihallin! 
Toistaiseksi halliin ei viedä agilityesteitä vaan se on ihan vain tokoilijoiden/tottistelijoiden/suojelijoiden, yms. köytössä. Ihan siis loistavaa!
Hallia tarjottiin meille yllättäin vain muutama viikko takaperin ja homma onkin sen jälkeen edennyt vauhdilla. Nyt tänään kävimme levittämässä halliin matot ja tällä viikolla on tarkoitus saada halli valmiiksi.
Ensi viikosta lähtien tokotreenimme pyöriikin sitten talvisin tuolla hallissa. Luksusta!

Matot levitetty. Myöhemmin jatketaan leikkaamalla reunat sopiviksi ja kiinnittämällä matot.

Hallista kiinnostuneet voi käydä kattelemassa lisätietoja IKKJ:n sivuilta mihin niitä päivitetään lähiaikoina. Hallia vuokrataan myös ulkopuolisten käyttöön.


Kisasuunnitelmia vuodelle 2013

Jos listais tähän kisasuunnitelmia esille niin ehkä ne tulee sitten paremmin toteutumaankin..

Vilkku:
  • Agilityn korkkaus maxi ykkösissä keväällä. Vuoden aikana muutama kisa enkä pistäisi pahitteeksi jos yksi LUVAkin saataisiin..
  • PEKO Jälki ja haku hyväksytysti läpi ja liittyminen hälyryhmään.
  • Tokossa VOI luokassa vähintään kakkostulos tai vaihtoehtoisesti TK2 tunnus.
  • MEJÄ:ssä JVA:n titteli. Meinaa siis kolmea ykköstulosta VOI:ssa.
Rommi:
  • Tokossa ALO ja AVO luokista ykköstulokset
  • BH hyväksytysti läpi
  • MEJÄ:ssä kaksi ykköstä AVO:sta
  • MH-kuvaus
Paljon on siis poikien pään menoksi tiedossa. Ja sanomattakin on selvää että jotta noihin tuloksiin päästään niin treenejä, treenejä ja vielä kerran treenejä on tiedossa. :)

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti