lauantai 9. maaliskuuta 2013

Auringon pilkahduksia

Aurinko alkaa mukavasti pilkottamaan kevään merkiksi ja samaa tahtia nousee meikäläisen mielialakin :)

Vilkku on nyt viikon ollut ilman kauluria. Ei enää nuoleskele tassujaan. Ja tulehduksetkin on parantuneet. Ei ne kynnet mitkään nätit ole mutta vaikka ollaan sänkipellollakin lenkkeilty ja pojat on telmineet sydämmensä kyllyydestä niin eipä ole Vilkku jalkojaan aristellut.

Ruokaan lisään joka päivä biotiinia, rasvahappoja ja E-vitamiinia. Katsotaan miten homma niillä etenee. Vielä on Vilkulla lisäksi meneillää antibiootti- ja kortisoni kuurit. Eri asia onkin sitten mitä tapahtuu kun nuo loppuu..

Vielä varmaan kuitenkin ainakin yks kynsi lähtee tällä erää että se voi sitten hetken haitata mutta positiivisesti ajatellen mennään nyt eteenpäin. :)
Tokotreenit on otettu kuvioihin takaisin ja metsäänkin ollaan jo kertaalleen eksytty. 

Vilkku 3.3.2013. Kuva: R-M Mansikkamäki

Rommin kanssa olinkin sitten eilen E-P:n kennelpiirin nuorten koirien tokoringin näyttökokeessa. Rommi teki työtä hienolla asenteella vaikka aika oli pitkä ilman palkkaa. Sen sijaan ohjaaja teki muutaman ihan tyhmän virheen.. (tyhmä, tyhmä..)
Tulokset tulee viikon sisällä ketä rinkiin valitaan ja joka tapauksessa kaikki saavat kirjallisen palautteen omasta suorituksestaan. Näyttökokeet meillä oli arvostelemassa Heidi Kailio ja Katja Kiviaho, joten asiantuntevaa palautetta tullaan saamaan. :)

Lisäämpä tähän vielä videolinkin (kiitos Jonna!) meidän suorituksesta, mikä on ohjaajan kohdalta ihan hirveää katsottavaa (varmistelee joka asiassa, antaa väärän käskyn jäävässä, jne).. mutta tästä näkee miten Rommi kuitenkin tekee innnossaan hommia ilman palkkaakin :) näyttökoe

Tänään sitten jatkoimme IKKJ:n järjestämässä Katja Kiviahon tokokoulutuksessa Rommin kanssa. Omilla kierroksillamme teimme seuruuta ja noutoa. Rommi saikin Katjalta kehuja asenteestaan ja Katja meinasikin että helposti tuon kanssa saadaan asioita etenemään ja liikkeitä kuntoon.. Mun ihku pihkurainen "wanna be bortsu".. se kun näyttää (jos oikein yrittää katsoa) niin kiharakarvaiselta ja luppakorvaiselta bc:ltä.. No on Rommilla ainakin tyypillinen bortsu väritys ja työintoa jos ei muuta yhteistä.. ;D

Ja varrokaas vaan.. mun visio on että joku vuosi Tokon SM-kisojen finaalin osallistujalista menee jotakuinkin näin: Tendin, Tendin, Tendin, Santran, Tendin.. ;D

Rommi 3.3.2013. Kuva: R-M Mansikkamäki

3 kommenttia:

  1. Olipa hienoja uutisia :).On sinulla aika kovat tavoitteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ainahan unelmia pitää olla ja tavoitteet riittävän korkealla ;D

      Poista
  2. Tuohonhan sitä on tähdättävä ;) terveisin Nova-mamma + emäntä

    VastaaPoista