tiistai 9. huhtikuuta 2013

Koirien energiat

Niin on erilaiset energiat meidän koirilla. Sen huomaa oikeastaan suurin piirtein kaikessa kun pojat ovat tekemisissä muiden koirien tai vaikka vaan toistensa kanssa. :)

Vilkun olemus suorastaan huutaa ympäristöön: PEACE, LOVE and UNDERSTANDING. Vilkku onkin sellainen rauhottelija muiden koirien ja ihmistenkin seassa. Vilkusta onkin hyvä peilata treeneissäkin koska minä alan hermostua. Huomaan koirasta muutaman sekunnin ennemmin koska hermostun kuin itsestäni.

Rommi on taas enemmän sillä asenteella että antakaas kun minä.. mukana vielä ripaus pientä nuoruuden uhoa. Ja kait vähän sitä pohjalaista ittepäisyyttäkin on poikaan tarttunu. "Minähän en ensimmäisenä luovuta!" 

Kumpikaan ei siis ole mikään riidanhaastaja vaan enemmänkin kuitenkin se tyynnyttelijä. Toki Rommin mielestä asiat pitää kuitenkin tapahtua hänen ehdoillaan ja Vilkku on taas sitä mieltä että tehkää keskenänne mitä tykkäätte kunhan jätätte MUN jutut rauhaan. :)

Ihania omalla tavallaan molemmat ja niin toimiva tiimi yhdessä :D

Tässä muutama poseerauskuva tältä päivältä.






Ja uskokaa tai älkää niin poikien säkä on kutakuinkin sama kun tänään mittailin. 
Rommi on vain hieman pidempi kropaltaan. Ja mikä se säkä sitten on.. en osaa enään sanoa kun Vilkku juuri mitattiin virallisesti ja tuomari sanoi että 2-3 cm menee medin rajasta yli.. (mun omat lukemat on ihan toista luokkaa)

Loppuun vielä vähän profiilia



3 kommenttia:

  1. Komeita poikia molemmat.Mikä on oma mittaustuloksesi Vilkusta ja mikä oli virallinen mittaustulos? Kiinnostaa, kun mielestäni Clintan on Vilkkua pienempi.En ole saanut koiria vielä missään mitattua ja omat mittaukset on mitä on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No omat mittaukset on menny lähemmäks 50 senttiä. Virallisessa mittauksessa sitten tuomari meinasi että menee 2-3 cm yli medirajan.
      Oisko joku keskiarvo noista lähimpänä totuutta eli n. 48 cm ?

      Poista
  2. On teille sattuneet ihanat pojat! :)

    VastaaPoista