torstai 18. huhtikuuta 2013

Tokoa kokeenomaisittain

Meillä oli jälleen tiistaina 16.4. IKKJ:n kokeenomaiset treenit jossa menin Rommin kanssa kaikki ALO:n liikkeet ja Vilkun kanssa kaikki AVO:n liikkeet.

Yhteenvetona vois sanoa että Vilkusta vois tehdä rukkaset ja Rommi saa toistaiseksi jatkaa valitsemallaan tiellä.. ;)

Vilkun kanssa siis ainavaan suuremmaksi ongelmaksi alkaa tulemaan sen liian korkea vire.. mikä siis kasvaa ja kasvaa loppuliikkeitä kohden niin että viimein kaukoissa se menee yli ja hyppykin menee sitten sitä myöden ihan plörinäksi..
Jokaisen liikkeen Vilkku kyllä osaa suorittaa teknisesti vähintään ysin arvoisesti mutta millä pirulla mä opin säätelemään sen virettä kokeessa niin että se sielläkin onnistuu!
Viime syksynä tilanne oli parempi vireen kannalta mutta mahtoiko sillä olla asiaan vaikutusta että silloin olin pitänyt muutaman kuukauden tauon agilitystä..?
Agilityssähän Vilkun vire nousee aina mutta siellä se ei ole niin tarkkaa vaikka vire olisikin vähän korkeampi. Tokossa liian korkea vire tulee äkkiä vastaan osassa liikkeistä.

No onneksi pelastustottiksessa ei ole niin matalavireisiä liikkeitä kuin tokossa joten siellä ei mielestäni vastaavaa ongelmaa esiinny.

Rommi puolestaan teki kaiken niin hyvin kuin vaan tällä hetkellä osaa. :)
Seuruu vielä kuntoon ja sosiaalisen palkan läpiajaminen vielä valmiiksi niin hyvä tulee... kunnes sitten senkin saan pilattua.. varmasti...  tavalla tai toisella ;)
Jos nyt vähän tiivistäis niin uskoisin että Rommin suorituksilla olisi kokeesta ykkönen tullut (ellei oteta huomioon namipalkkaa muutaman liikkeen välissä..).


Tulevana viikonloppuna korkataankin sitten jälkikausi sillä pelastusjälkitreenit jatkuvat taas talven tauon jälkeen. :)
Ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti