maanantai 27. elokuuta 2012

Koiraharrastustäyteinen viikonloppu

Niinhän se viikonloppu (taas kerran) hurahti harrastusten parissa. 

Viikonloppuna Lapualla järjestettiin IPOR raunio B (SM-Kilpailu ja MM-Karsinta) sekä sunnuntaina IPOR haku B. Olin molempina päivinä töissä kokeissa, joten pääsin siis seuraamaan kisoja hyvin läheltä.

Lauantaina olin ensin Vilkun kanssa tottis/kenttis osion henkilöryhmässä koirakkona. Vilkun kanssa homma pelasi hienosti. Hyvin osattiin häiriköidä, tai siis olla häiriköimättä, kilpailijoita. Iltapäiväksi siirryin vielä raunioille seuraamaan kilpailevien koirakoiden suorituksia sen osalta.
Sunnuntaina puolestaan olin haussa maalimiehenä. Mukava oli myös kun tuomari antoi luvan seurata kaikkien koirakoiden suoritukset mukana kulkien.
Viikonloppu oli todella antoisa. Ja sai aikaan todella pahan innon päästä jo kohta kisakentille pelastuskoirapuolella..!! :) Eli treenejä ja taas treenejä tiedossa.

Viikonloppu toi myös hienoja uutisia Rommin siskon Hetan osalta. Heta suoritti Lappeenrannassa taipparit hienosti hyväksytysti läpi saaden siis myös SPA1:sen! Loistavaa! Onnea Heta ja Johanna!!
Ja mainittakoon tähän myös Rommin Foxi siskon edellisenä viikonlopun näyttelyistä saatu vara-SERT! Onnea Foxi ja Jaana!  Hienoja natiaisia koko sakki. :)

Eilen illalla kävimme Kyrkkösjärvellä uittamassa koiria ja testasin samalla sorsalla miten pojat noutaa sitä vedestä. Ja Rommihan sen sieltä hienosti toikin maihin mun eteen pariinkin otteeseen. Vilkku kävi sorsaa vedessä haistamassa mutta viereen heitetty pallo vei voiton. Mukaan riekkumiseen saatiin Rommin serkkupoika Esco (Milla Marina Escollo). Kovasti olikin pojilla vauhtia keskenään uintilenkillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti