torstai 23. elokuuta 2012

Sorsia

Saimme käyttöömme sorsan (kiitos Riikkis ja Juha!), joten pääsin hieman kokeilemaan miten Rommilta ja Vilkulta mahtaisi moisen nouto onnistua.

Molemmat pojat olivatkin sorsasta kiinnostuneita. 

Vilkku meni suoraa päätä otusta haistelemaan mutta sen enempää kuitenkaan kiinnostusta sitä kohtaan ei löytynyt. Kokeilin Vilkkua pari kertaa innostaa sorsaa kantamaan mutta ei ainakaan suoralta kädeltä Vilkku sitä suuhunsa ottanut. Uskon kuitenkin että pienellä innostuksella Vilkunkin saisi sitä kyllä kantamaan. Ainakin vesinouto voisi onnistua suht helposti. 

Rommi puolestaan meni hieman varoen ensin sorsalle mutta varovaisuus loppui lyhyeen ja poika olikin loppupeleissä erittäin kiinnostunut sorsasta.
Suuhunsakkin jo sorsaa otti (kaulasta ja siivistä lähinnä) mutta yritti myös rinnasta sorsaa kantaa. Vähän varoivaisella suulla kuitenkin. Hieman siis sorsaa roikotteli nurmikollamme. Irtoavat höyhenet eivät Rommia haitanneet, ne vaan kaottiin välillä pois suusta ja sitten uutta otetta lintuun. :)

Täytynee vissiin tässä isännän ja/tai emännän kohta ruveta sitä metsästyskorttia hommaamaan kun näyttäisi että pienellä koulutuksella olisi meillä sorsakoirakin (tai kaksi) jo valmiina :D







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti