keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Mätsäreissä

Eilen kävimme Jalasjärvellä mätsärissä vähän Rommin kanssa harjoittelemassa tulevia näytelmiä varten.

Tytöt halusi molemmat osallistua lapsi ja koira kisaan joten Sanna meni Vilkun kanssa ja Taru Rommin kanssa. Sanotaanko että makupalojen avustuksella homma meni suht hyvin ;) Olihan se koirien mielestä vähän outoa kun eivät ole ennen likkojen esittäminä olleet. Mutta loppupeleissä tytöt tykkäsivät ja molemmat saivat palkinnot. Taru oli Rommin kanssa viides (kuudesta kisaajasta) ja Sanna ja Vilkku olivat neljänsiä. Sanna osasi seisottaa Vilkkua oikein nätisti, joten ehkä tästä sitten ura urkenee lapsi ja koira kehissä :)

Sitten itse osallistuin Rommin kanssa pentuluokkaan. Ennakkoon olemme harjoitelleet juoksemista ja seisomista kerran keväällä yksissä näyttelytreeneissä.. Sillä pohjalla siis lähdimme :D
Mutta erittäin tyytyväinen olen Rommin kehäkäyttäytymiseen! Tuomarin kopeloinnista ei piitannut mitään, hampaat, kivekset ja muun kopeloinnin antoi tuomarin suorittaa aivan rauhassa. Ei väistellyt eikä kiemurrellut.
Juokseminen meni nätisti ilman hyppypomppuja tai muuta soheltamista ja seisomisasento on Rommilla todella ylväs luonnostaan. Tuleva kehäkettu siis selvästi.. ;)
Ja muutenkin koko tilanteen Rommi ottaa hyvin lunkisti. Välillä loikoilee kylellään tai tassut taivasta kohden ja muutenkin vain seurailee ja kattelee ympäristöään. Toki toisten koirien luokse olisi mukava mennä tekemään tuttavuutta jos vaikka leikkikaveri löytyisi.

Niin olimme siis Rommin kanssa n.30 pennun joukosta punaisten nauhan saaneiden 4. Joten mukavasti tuli sitten palkinnot ja ruusukkeetkin kotiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti