maanantai 23. heinäkuuta 2012

Rauniota, Hakua ja pentupainia :)

Raunioilla
Hain molempien poikien kanssa LKH:n rauniokurssille mutta emme sinne päässeet. Sen sijaan hakijoista oli myös kerätty 6 hlö:n porukka sillä periaatteella että mukana on henkilöitä jotka osaavat suunnitella itse treeninsä. Tuohon porukkaan pääsinkin sitten poikien kanssa mukaan. Nyt on sitte perjantai iltaisin rauniotreenit ja viikonloppuisin sekä haku että pelastuskoiratreenit (viimeksi mainitussa käymme kaikkia pelastuslajeja treenaten läpi). Haussa ja Raunioilla treenailen myös Rommin kanssa, pelastustreeneissä toistaiseksi vain Vilkun kanssa.

Viime perjantain starttasimmekin sitten rauniot. Vilkun kanssa mulla on tavoitteena vahvistaa ilmaisua raunioilla sekä lisätä itsenäisyyttä. Perjantaina keskityimmekin tuohon ilmaisun vahvistamiseen. Vilkun kanssa on otettu raunioilla ilmaisua vasta pari kertaa ennemmin, joten alku on hieman empivää. Aluksi tulee pöhinöitä ennen kuin pääsee vauhtiin. Mutta uskoisin että kokemusten ja treenien kautta ilmaisusta tulee oikein hyvä myös raunioilla.
Rommin kanssa olimme nyt toisen kerran raunioilla. Tuolla pojalla on kyllä niin paljon intoa työskennellä ja mikä mahtavinta, nenä on auki kaiken aikaa!
Yhdelle maalimiehen löysi niin että lähti osoittamaani suuntaan tekemään pistoa ja yhtäkkiä löi liinat kiinni, täyskäännös, pari metriä takaisinpäin ja siitä sivuun suoraan putkessa olleelle maalimiehelle. Otettiin Rommin kanssa näkölähtöjä helppoihin piiloihin mutta ensi kerralla saa porukka ruveta menemään kunnolla piiloihin ja ilman näkölähtöjä.


Haussa
Sunnuntaina sitten puolestaan mentiin hakumetsään.
Tällä kertaa VIlkku otti paremmin etäisyyttä ja ilmaisut oli kerrassaan mahtavia! Tasaista varmaan haukkua alusta loppuun. Pistoille lähtee jo hyvin osoittamaani suuntaan mutta ehkä jopa pitempään saisi mennä suoraan ennenkä kääntyy. Siihen siis lisää treeniä.. syvyyttä pistoille edelleen.
Rommin kanssa otin pari maalimiestä. Ensimmäiselle mentiin hieman huonosta suunnasta tuulen kannalta joten otti hajun vasta 20 metrin päästä maalimiehestä. Toiselle maalimiehelle teki puolestaan loistavan suoran n. 40 metriä pitkän piston ja kiven takaa sitten bongasikin maalimiehen. Rommin mielestä metsää ei käyty tarkkaan vielä läpi vaan se olisi pitänyt tutkia vielä uudelleen kun tultiin maalimiehen kanssa sieltä pois. Intoa siis jäi seuraavaa kertaa odottamaan.

Hakuilun päätteeksi pojat pääsi tervehtimään uutta tuttavuutta 12 vko:n ikäistä barbet pentua Papia. Alla muutama kuva Rommin ja Papin leikeistä :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti