maanantai 9. heinäkuuta 2012

Santran tanssipentueen tapaaminen 7.-8.7.2012

Ihana viikonloppu takana!! Olimme siis Lappeenrannassa viettämässä Santran tanssi-pentueen tapaamista kasvattaja Johannan ja hänen perheensä luona.

Perjantaina pakkasin kamat, tytöt ja molemmat koirat ja "hurautimme" (keposet 7h taukoineeen..) Lappeenrantaan. Jo perjantai iltana Rommi pääsi siis näkemään emänsä Novan sekä siskonsa Hetan ja iloinen tapaaminen olikin. :) Varsinaiset treffailut aloitimme sitten lauantaina ja kaikki muutkin sisarukset (Panda, Foxi ja Routa) tulivat paikalle.

Viikonloppu sisälsi taippari teoriaa, jälkikoulutusta, uimista, lihastenhallintaharjoitusta, rauniokoulutusta, hyppytekniikkakoulutusta sekä tietenkin koirille paljon leikkiä keskenään ja ihmisille grillailua, saunomista, uimista ja jutustelua näistä ihanista karvaturreista! 

Pentueesta sai todeta viikonlopun aikana että kaikki olivat luonteeltaan erittäin iloisia, hyväntahtoisia ja työskentelyyn hyvin motivoituneita!! Kaikilta luonnistui myös hajutyöskentely maa- sekä/tai ilmavainulla. Rauniradallakin kaikki olivat kuin kotonaan. Eipä aristelleet tenavat kiipeilyä ja erilaisia alustoja. Ihmiset, sekä aikuiset että lapset, saivat pennuilta pusuja osakseen ihan kiitettävästi viikonlopun aikana. 
Ja vesi!! Mikä ihanin elementti näiden karvaturrien mielestä.

Vaikka luonteen puolesta löytyy paljon yhtäläisyyksiä niin kokonsa puolesta karvatteja onkin sitten medistä isoon maksiin.. :o 
Kaikilla on kaikki hampaat ja mahtava turkki. 
Ja meidän Rommi oli porukan punkero.. :D ei sillä ylimääräisiä kiloja ole mutta taitaa olla isänsä vankka rakenne perittynä.  :)

Kiitokset Johannalle sekä tietenkin Novalle ja Pojulle tästä ihanasta sakista! 
Ja kiitos kaikille viikonloppuun osallistuneille ihanille ihmisille! :)

Joitain kuvia viikonlopulta löytyy täältä.


kuva: Markku Tapio




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti